Barn och äldre först!

Under hela våren har vi varit tydliga med att för oss är det barn och äldre först. Från augusti har vi ett nytt material som finns i valstugan på torget och i många brevlådor där vi berättar hur ett starkt, jämlikt och hållbart Östersund kan byggas med fokus på just barn och äldres behov.

Rosi Hoffer, JeanLuc Kabisa och Maria Nerpin är några av våra främsta kandidater på listan till kommunfullmäktige.

 

”Hej! Jag heter Rosi Hoffer, bor på Frösön och kandiderar till kommunfullmäktige för Socialdemokraterna. Viktigt för mig är en välfärd utan vinstintressen där barn och äldres intressen alltid kommer först. Fokus i alla skolor ska vara studiero och kunskap, som kan uppnås med fler kloka vuxna i skolan. Sveriges bästa skolor ska finnas i Östersunds kommun! Vill du prata mer med mig, hör gärna av dig på mejladressen rosi.hoffer(at)ostersund.se”

 

”Hej! Jag heter Jean Luc Kabisa och kandiderar till kommunfullmäktige för Socialdemokraterna. Viktigt för mig är att leva i ett samhälle där min plånbok inte kommer att vara avgörande för mina barns framtid. Jag vill leva i ett solidariskt samhälle där vi tar hand om varandra, ställer krav på varandra och där människors drömmar blir verklighet. Vill du prata politik med mig? Hör gärna av dig på mejladressen jean.luc.kabisa(at)ostersund.se”

 

”Hej! Jag heter Maria Nerpin, bor i Östersund och kandiderar till kommunfullmäktige för Socialdemokraterna. Jag hade en dröm när jag växte upp och det var att äga och driva ett hotell. Det var att sikta mot stjärnorna men jag lyckades. Driver fortfarande hotell och lever min dröm men samtidigt ser jag orättvisor i samhället som gör att många inte får samma möjlighet på grund av orättvisor. Därför engagerar jag mig politiskt och jag vet att Socialdemokraterna är det parti som kan skapa möjligheter för både unga och äldre på likvärdiga villkor. Jag hoppas kunna göra skillnad med hjälp av din röst på Socialdemokraterna. Mejla gärna maria.nerpin(at)ostersund.se”

 

facebook Twitter Email